Over Hifi Import

Hifi-Import is de website waar wij, Helios Pro Audio Solutions, de producten laten zien die interessant zijn voor de hifi-liefhebber. Van oorsprong zijn wij leverancier van professionele studio apparatuur. Met name op het gebied van luidsprekers en DA converters komen de professionele- en consumentenmarkt echter steeds dichter bij elkaar. Een mooi voorbeeld hiervan is ATC, dat al jaren "huiskamervriendelijke" versies van hun bekende studiomonitoren uitbrengt onder de naam Classic Series en Tower Series. En omgekeerd worden luidsprekers uit de ATC Hifi Entry Series gebruikt door studio-engineers. De website Hifi-Import.nl is de deelverzameling van ons totaal(studio)pakket dat wij laten zien op www.helios-online.nl.

In tegenstelling tot onze pro webshop, zijn de prijzen op Hifi-Import.nl inclusief BTW.

U kunt producten van PSI Audio, Benchmark Media en Mutec zowel van ons als via uw vaste hifi verkoopadres betrekken. De ATC Hifi lijn verkopen we uitsluitend via de hiervoor aangestelde dealers.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de hier getoonde producten dan nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen.