Nieuws

MUTEC MC-3+ USB, Re-clocker en format converter

  Tuesday 17 November 2015, 15:24

De eeuwig durende zoektocht naar de ideale muziekbeleving begint zoals altijd bij de bron. Of er nu vanaf PC, streamer of CD speler wordt uitgespeeld, alvorens het signaal de DAC bereikt is de audiodata al lang niet meer zo jittervrij als je zou wensen. En jitter is het monster dat wij vrezen in high-end land. Hoe mooi zou het zijn wanneer deze jitter-problematiek in eenmaal tot het verleden zou behoren?

Zie hier de Mutec MC-3+ USB!

De nieuwe MC-3+ USB is het antwoord op jitter problemen in hifi set-ups. Het voert te ver de vernieuwende techniek hier volledig te beschrijven. Daarvoor verwijzen we u graag door naar de Mutec website. Wij beperken ons tot de belangrijkste vier eigenschappen, te weten:

-

Mutec's zelf ontwikkelde re-clocking technologie garandeert een zo goed als jittervrij uitgangssignaal vanaf alle inputs (USB, AES3, SPdif).

-

De MC3+ USB's 1G-Clock technologie is een nieuwe norm in "nearly jitter-free" clock signalen.

-

De galvanisch gescheiden USB aansluiting elimineert de kans op het maken van een aardlus met de computer.

-

De interne voeding (PSU) is voorzien van state of the art filtering en is daardoor volledig vrij van storing veroorzaakt door interferentie.

Het zijn slechts vier punten uit een lange lijst. Het belangrijkste dat we u willen laten weten is, dat de MC-3+ USB ervoor zorgt dat een digitaal audiosignaal de DAC bereikt met een minimum aan jitter. Het resultaat is een schoner geluid en daardoor een meer intense muziekbeleving.

Meer informatie over de Mutec MC3+ USB vindt u op www.hifi-import.nl/ en op www.mutec-net.com/. Maar u kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen.