ATC dealerschap voor The Hifi Studio Number One

Vrijdag 16 juni 2017, 17:16 • 1153 keer gelezen
We zijn verheugd te kunnen berichten dat we The Hifi Studio Number One in Leiden als ATC Hifi dealer aan ons team hebben mogen toevoegen. Dit familiebedrijf, opgericht in 1982, bedient een uitgestrekt gebied aan de westkant van Nederland. De zaak wordt op dit moment gedreven door vader Rick en zoon Vincent van Nimwegen.
ATC dealerschap voor The Hifi Studio Number One

Vorig jaar kozen zij voor een forse schaalvergroting. Door de aankoop van het pand naast de bestaande winkel aan de Korevaarstraat 2 F, werd de ruimte vergroot met maar liefst een factor drie. Na een ingrijpende verbouwing en de plaatsing van een op maat gemaakt interieur komen de hedendaagse wensen en de hoge plafonds van deze voormalige koffiebranderij mooi bij elkaar.

Om een optimale klantervaring te kunnen bieden werden twee fraaie, akoestisch gecontroleerde luisterruimtes toegevoegd. In de winkel zelf heerst een prettige, open sfeer. De inrichting straalt een gevoel van luxe uit.

Het werd ons al snel duidelijk dat de Van Nimwegens niet over een nacht ijs gaan. Hoewel de eerste ATC demonstratie direct indruk maakte, volgde daarna een zorgvuldig afwegingsproces. Dit had alles te maken met de lange termijnvisie die The Hifi Studio Number One hanteert. Een nieuw merk wordt niet zomaar toegevoegd.

Hun filosofie hierbij is dat er balans moet blijven in het leveringsprogramma. Hoe verhouden prijs en kwaliteit zich ten opzichte van de andere merken? Wat heeft een nieuw merk aan het leveringspakket toe te voegen?

Na onlangs de huidige ATC range te hebben beluisterd, was het Number One team het erover eens dat het onvermijdelijk is dat ATC deel van hun leveringsprogramma gaat uitmaken. En dat is goed nieuws. Vanaf vandaag kan iedere kritische Hifi-liefhebber ATC luidsprekers beluisteren
in Leiden.

www.number-one.nl